author profile
Državni svet RS

Sre, 13. nov 2019 ob 07:00

Državni svetnik Janoš Kern se je 13. novembra udeležil 30. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe, ki je potekal v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. ...
 author profile
Državni svet RS

Sre, 13. nov 2019 ob 07:00

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

www.liffe.si

Državni svetnik Janoš Kern se je 13. novembra udeležil 30. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe, ki je potekal v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Liffe je največji slovenski mednarodni filmski festival, primerljiv z večjimi tovrstnimi v Evropi, ki v Ljubljano pripelje izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov (Cannes, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Dunaj ...) in vsako leto v kinodvorane privabi med 40.000 in 50.000 ljubiteljev dobrega filma ter tistih, ki želijo spoznati in spremljati svetovno filmsko dogajanje. Namenjen je vsem starostnim skupinam, od najmlajših, mladostnikov, odraslih in starejših, ter tako poveže vse generacije.

Častni pokrovitelj jubilejnega 30. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
30. LJUBLJANSKI MEDNARODNI FILMSKI FESTIVAL LIFFE