author profile
Državni svet RS

Sre, 11. dec 2019 ob 07:00

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je 11. decembra 2019, v Predsedniški palači v Ljubljani udeležil tradicionalnega vsakoletnega srečanja štirih predsednikov, ki ga je pripravil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, udeležila pa sta ...
 author profile
Državni svet RS

Sre, 11. dec 2019 ob 07:00

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je 11. decembra 2019, v Predsedniški palači v Ljubljani udeležil tradicionalnega vsakoletnega srečanja štirih predsednikov, ki ga je pripravil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, udeležila pa sta se ga še predsednik Državnega zbora, mag. Dejan Židan in predsednik Vlade Marjan Šarec.
Srečanja štirih predsednikov je uvedel predsednik države Borut Pahor leta 2014, z namenom, da bi izmenjali stališča o tistih zadevah države, ki za uspešno reševanje terjajo široko politično sodelovanje in podporo. Na letošnjem srečanju so namenili pozornost spremembam volilne zakonodaje, okoljski problematiki, arbitražni razsodbi, vprašanju ustanovitve pokrajin in drugim vprašanjem, ki zahtevajo široko politično soglasje.

Foto: Patricija Šašek

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Tradicionalno srečanje štirih predsednikov