author profile
Državni svet RS

Čet, 19. dec 2019 ob 07:00

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je s soprogo Stanko Kajfež Kovšca, 19. decembra 2019 v Cankarjevem domu v Ljubljani, udeležil božično-novoletnega koncerta Policijskega orkestra. ...
 author profile
Državni svet RS

Čet, 19. dec 2019 ob 07:00

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je s soprogo Stanko Kajfež Kovšca, 19. decembra 2019 v Cankarjevem domu v Ljubljani, udeležil božično-novoletnega koncerta Policijskega orkestra.

Uvodoma je prijetne in varne praznike navzočim zaželela generalna direktorica Policije, Tatjana Bobnar.

Ob 70-letnici Policijskega orkestra, ki je tokrat na koncert v Cankarjev dom povabil tudi nekaj znanih pevskih imen, in sicer Zorna Predina, Nuško Drašček in Magnifica, lahko zapišemo, da sta kakovost in prepoznavnost Policijskega orkestra rasli vse od njegove ustanovitve leta 1948, pravi razcvet pa so glasbeniki - policisti doživeli v minuilih desetletjih, vzporedno z rojstvom nove države. Člani orkestra povezujejo Policijo in slovenske državljane. S svojim glasbenim in operativnim delom, strokovnostjo, zavzetostjo, predanostjo in zavezanostjo dvojnemu poklicu glasbenika in policista so v čast in ponos ne le Policiji, ampak tudi slovenski državi.

Foto: Milan Skledar

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Božično-novoletni koncert Policijskega orkestra