author profile
Državni svet RS

Pet, 27. mar 2020 ob 11:09

Čas, ki ga posvečamo plemenitenju medsebojnim odnosom ni nikoli izgubljen. Izgubljen pa je čas, ki ga zapravljamo z uveljavljanjem negativnih vrednot ali sovraštva.
 author profile
Državni svet RS

Pet, 27. mar 2020 ob 11:09

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Drage podpornice in podporniki projekta Rastoča knjiga,

v priponki vam pošiljamo pismo Deklice z Rastočo knjigo, ki nas v zaskrbljujočih razmerah spopadanja s pandemijo vabi, da ta čas izkoristimo za razmišljanje in širjenje svojega znanja s prebiranjem sporočil, zapisanih v Rastočih knjigah in na tej podlagi bogatimo naše medsebojne odnose in nas same.


Državni svet je častni pokrovitelj projekta.


Ostanite zdravi in vse dobro!

Spoštovani,
imenujem se Deklica z Rastočo knjigo. Predstavljam poosebljenje dveh dolgoročnih projektov, Rastoče knjige in Združenih Rastočih knjig sveta. Le-ta sta prešla v gibanje, ki skuša na dobrohoten način - s pomočjo znanja, kulture, spoštljivih medsebojnih odnosov in vrednot - povezati 2 milijona Slovenk in Slovencev ter 7 milijard prebivalcev planeta Zemlje.
Zelo sem žalostna, da bomo morali prestaviti naša že napovedana pomladanska srečanja na kasnejši čas. Nahajamo se namreč v težkih časih, ko je med nami veliko tesnobe, negotovosti in pesimizma. Novi koronavirus je otežil naš vsakdanji ritem življenja in dela. Ker pa živim z vami in med vami sem se odločila, da vam napišem nekaj hrabrilnih misli in predlogov ter vam prenesem nekaj sporočil iz knjig, ki jih prebiram in o katerih tudi veliko razmišljam.

več v prilogi

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Drage podpornice in podporniki projekta Rastoča knjiga