author profile
Državni svet RS

Tor, 7. apr 2020 ob 13:52

Glasovanja, ki potekajo v obliki videokonference, se izvede poimensko, z govorno izraženo odločitvijo posamezne članice in člana Državnega sveta prek spletne aplikacije, ki jo Državni svet uporablja za izvedbo videokonferenc.
 author profile
Državni svet RS

Tor, 7. apr 2020 ob 13:52

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Tudi v Državnem svetu RS spoštujemo ukrepe Vlade RS, ki so bili uvedeni ob razglasitvi epidemije koronavirusa, in čim bolj omejujemo osebne stike. Ker pa ne želimo, da bi zaradi tega zastajalo naše delo, smo na nedavni korespondenčni izredni seji sprejeli sklep, da seje DS njegovih komisij, kolegija in interesnih skupin praviloma potekajo v obliki videokonferenc.

Prisotnost na teh sejah se šteje kot običajna prisotnost na redni ali izredni seji Državnega sveta. Glasovanja, ki potekajo v obliki videokonference, se izvede poimensko, z govorno izraženo odločitvijo posamezne članice in člana Državnega sveta prek spletne aplikacije, ki jo Državni svet uporablja za izvedbo videokonferenc. Vsem svetnikom in zaposlenim v Državnem svetu pa smo podali tudi navodila o delovanju Državnega sveta v času epidemije.

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Delo državnega sveta v času epidemije COVID-19