author profile
Državni svet RS

Pet, 28. avg 2020 ob 21:11

Pediatrična klinika bo tako v akciji prostovoljstva dobila sveže barvne odtenke v prostorih KO za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove ter Službe za kardiologijo v tretjem, in Službe za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo ...
 author profile
Državni svet RS

Pet, 28. avg 2020 ob 21:11

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca se je 28.avgusta 2020 na Pediatrični kliniki v Ljubljani pridružil akciji korporativnega prostovoljstva, ki jo je organizirala Sekcija slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici.

V barviti prenovi prostorov dveh kliničnih oddelkov je sodelovalo 60 prostovoljcev in 12 organizacij.

Pobudnik akcije Zavod MEPI želi z organizacijo takih dogodkov spodbujati korporativno prostovoljstvo in podpirati povezovanje zaposlenih iz različnih gospodarskih organizacij, društev ali NVO-jev, ter v cilju vračanja družbi pokazati na možne pristope in dobre prakse za izkazovanje njihove družbene odgovornosti.

Pediatrična klinika bo tako v akciji prostovoljstva dobila sveže barvne odtenke v prostorih KO za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove ter Službe za kardiologijo v tretjem, in Službe za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo v četrtem nadstropju.

Video in foto: Milan Skledar S-tv

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Prostovoljska akcija s Sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev pri OZS