author profile
Državni svet RS

Sre, 14. okt 2020 ob 12:55

V petek, 16. oktobra 2020, se bo predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca z delegacijo mudil na DELOVNEM OBISKU v Porabju.
 author profile
Državni svet RS

Sre, 14. okt 2020 ob 12:55

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

vir slike: Ujambor, sodelavec projekta Wikipedija / url: https://sl.wikipedia.org/wiki/Monošter

V petek, 16. oktobra 2020, se bo predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca z delegacijo mudil na DELOVNEM OBISKU v Porabju.

Ob tej priložnosti bodo najprej obiskali Generalni konzulat RS ter Slovenski kulturni in informativni center Lipa v Monoštru, sledi obisk uredništva časopisa Porabje in Radia Monošter, popoldan pa bodo obiskali Hišo jabolk ter Küharjeve spominske hiše na Gornjem Seniku.

Vljudno vabljeni na IZJAVO ZA MEDIJE, ki bo 16. oktobra 2020 ob 11.15, v Slovenskem kulturnem in informacijskem centru Lipa, v Monoštru.

DELEGACIJA:Na delovnem srečanju bodo poleg predsednika Državnega sveta Alojza Kovšce prisotni še: državni svetnik Željko Vogrin, veleposlanik RS na Madžarskem Robert Kokalj, generalna konzulka v Monoštru Metka Lajnšček, vodja kabineta predsednika DS Zofija Hafner, sekretarka za mednarodne odnose DS Lilijana Žurman, zagovornica Slovencev v madžarskem parlamentu Erika Köleš Kiss, predsednica Zveze Slovencev na Madžarskem Andrea Kovács in predsednik Državne slovenske samouprave Karel Holec.

ČASOVNICA:

11.10 prihod v Slovenski kulturni in informativni center Lipa Gárdonyi u. 1, Monošter

11.30 – 12.00 ogled Slovenskega kulturnega in informativnega centra, obisk uredništva časopisa Porabje in Slovenskega Radia Monošter

14.35 – 15.00 obisk Hiše jabolk, Hármashatár út 21, 9985 Gornji Senik

15.05 - 15.30 obisk Küharjeve spominske hiše                

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Napoved obiska Državnega sveta v Porabju