author profile
Državni svet RS

Čet, 14. jan 2021 ob 09:04

 author profile
Državni svet RS

Čet, 14. jan 2021 ob 09:04

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

V Državnem svetu si ves čas prizadevamo, da ste dobro seznanjeni z delom naših državnih svetnic in svetnikov. Prav zaradi tega smo natanko pred letom dni vzpostavili nov multimedijski portal www.drzavnisvet.si.

Na portalu lahko spremljate seje Državnega sveta v živo, pa tudi posvete in druge pomembne dogodke, na katerih sodeluje ali jih organizira Državni svet. Poleg pobud in vprašanj državnih svetnikov, zakonodajnih iniciativ, zahtev za odložilni veto in presoj ustavnosti, smo aktivni v vseh segmentih slovenske družbe, o vlogi Državnega sveta in svetnikov v tem širokem družbenem procesu, pa vas redno obveščamo preko novic in mnenj oz. strokovnih pogledov naših svetnic in svetnikov.

Zelo pozitivne odzive dobivamo tudi s terena, kjer smo pogosto in prijazno vabljeni na lokalne dogodke, ki se jih z veseljem udeležujemo. Čeprav nam je leto prekrižalo mnoge načrtovane aktivnosti zaradi epidemije nove koronavirusne bolezni COVID-19, smo se trudili po najboljših močeh, da smo kljub strogim varnostnim in zdravstvenim ukrepom iskali alternativne digitalne poti za stike z vami. Vaše mnenje nam pomeni veliko.

Zato vas vabimo, da ob tej rojstnodnevni priložnosti podate svojo oceno našega dela v minulem letu, tako da sodelujete v spodnji anketi.

Hvala za zaupanje, spremljajte nas še naprej.

Teme
anketa
Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Portal Državnega sveta praznuje prvi rojstni dan