author profile
Državni svet RS

Čet, 2. jun 2022 ob 14:11

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je bil osrednji govorec in pokrovitelj 13. mednarodne konference "Dnevi korporativne varnosti 2022", kjer je podelil eno od prestižnih nagrad na področju varnosti - najbolj varno mesto v minulem letu.
 author profile
Državni svet RS

Čet, 2. jun 2022 ob 14:11

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

Brdo pri Kranju, 31. maj 2022

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je bil osrednji govorec in
pokrovitelj 13. mednarodne konference "Dnevi korporativne varnosti 2022", kjer je podelil eno od prestižnih nagrad na področju varnosti - najbolj varno mesto v minulem letu. Mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti« predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru dvodnevne konference je potekala podelitev pomembne nagrade z nazivom "Slovenian Grand Security Award".

V svojem nagovoru je predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca med drugim izpostavil, da je obvladovanje varnostnih tveganj in groženj, tako zelo velik in kompleksen strokovni izziv, ki ga moramo v Sloveniji reševati povezani in enotni, zato so tovrstni dogodki, še posebej tisti, ki prinašajo novosti in rešitve tudi iz mednarodnega okolja, več kot le dobrodošli. Dnevi korporativne varnosti so tako po svoji naravi in aktualnosti že zdavnaj prerasli nivo neke strokovne konference, s svojimi odličnimi strokovnimi omizji in predavanji iz leta v leto dvigujejo varnostno zavedanje na vseh družbenih nivojih. Vsak izmed nas si želi živeti v varni skupnosti, naj gre za državo, mesto, podjetje, dom … varnost nam pomeni vse, ko je enkrat v nas zasajen občutek strahu, zaskrbljenosti in ogroženosti.

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
Na Dnevih korporativne varnosti 2022