author profile
Državni svet RS

Sob, 18. jun 2022 ob 11:02

Deli
Fotografije

Odpri galerijo

17. junij 2022

V parku Likovnih samorastnikov v Trebnjem je na povabilo župana Alojzija Kastelica in predsednika KS Trebnje Dejana Smuka potekala slavnostna seja Občinskega sveta Občine Trebnje, na kateri je bil slavnostni govornik predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca.

V počastitev 14. obletnice Občine Trebnje in 30. obletnice Mesta Trebnje so podelili naslednja priznanja: Alojzij Podboj – častni občan, Ciril Pevec, Marjan Jevnikar, Šolske sestre iz Trebnjega, Marjan Zupančič (posthumno) – plakete, Kmetijska zadruga Trebnje-Krka, Komunala Trebnje, Vrtec Mavrica Trebnje – priznanja.

Predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca je v nagovoru izpostavil zagnanost župana, občinske uprave in občinskih svetnikov, prodorne mestne skupnosti,  ki s svojimi precej omejenimi finančnimi sredstvi neutrudno poganjajo številne razvojne projekte, vse z namenom izboljšati kakovost bivanja lokalnim prebivalcem.

V okviru slovesnosti, ki jo je spremljal bogat kulturni program, je bil predan kvačkani grb Občine Trebnje v izdelavi Marte Dimnik.

Komentarji
Najbolj obiskano
Zadnje objave
Prijatelji

Prijatelji

Branko Gaber
Zadnji komentarji
Facebook
Twitter
Zdaj se predvaja
drzavnisvet
14. rojstni dan Občine Trebnje in 30. rojstni dan mesta Trebnje